Hayattan ve Masallardan Biraz: Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!...

26 Kasım 2009 Perşembe Gönderen Belgin
Aşağıdaki metin bir bayram arifesi günü iyi niyetli insanların güzele dair paylaşım isteklerinin taşımı ile ortaya çıkmış insanca bir hal metnidir ve aşağıdaki yorumlarıyla birlikte okunması gerekmektedir. Ve bizce, birlikte olmak isteyen insanların çabasına güzel bir örnektir. Her şey "Belgin" kardeşin "Biraz" arkadaşımızın kendi elleri ile çizdiği bayram karikatürünü beğenip o sayfaya bağlantı veren bir yazısıyla başlarrr...

Yazımızın Orjinali
  • "Belgin" Kardeşimiz Aşağıda ki Linkteki "Biraz" Arkadaşımızın Kurban Bayramı Karikatürünü Bayram için bulup göndermiş bizlere. Fakat Blogger da bir sorun var. Resim ve linklerle ilgili, o yüzden bu yöntemi bulduk.

  • Sevgili "Biraz" bize not bırakıyor yorumu ile
  • Yukaridaki karikaturun orijinali kendi blog sayfamda yayimlanmistir ve cizim bana aittir. Bilgilendirmek icin ilgili linki asagiya kopyaliyorum. http://www.hayattanmasallardanbiraz.blogspot.com/
    Sevgi ve selamlarimla.

  • FaceBlog Yorum Yolu İle Cevap Yazıyor Sevgili "Biraz'a"
  • Resim ve Linklerde sorun "Admin, Ali İkizkaya" tarafında devam ediyor. Sevgili "Biraz" Haklı Olarak Bizi İkaz Etmiş. Sorun Düzelir Düzelmez Hemen Halledilip Buradan Kaldırılacak.

  • Sevgili "Biraz" Teşekkür Ediyor FaceBlog Teknik Çabaya Devam Ediyor
  • Aslında Resim Burada Yoktu. Fakat Bir Şekilde Çıkıyor. Sorun Kaynağını Araştırıyorum. Ve halen Üzerinde Çalışıyorum. Tamamen Kaldırmanın Çok Saygısızca Olacağını düşündüm. Sevgili "Birazdan" Özür Diliyorum.


  • Bir müddet sonra FaceBlog çalışanları başarılı oluyor ve karışıklık hal oluyor. Veeee Dostlukla ne güzel ve yumuşacık şeyler olabiliyor görüyoruz. Fotoğrafçılıkta objektiflerin önüne çeşitli ihtiyaçlar, alınan kareleri güzelleştirmek, mükemmelleştirmek için filtreler takılır. Bunların yerine insanlar, gözlük dediğimiz protezleri kullanıyor görme bozukluklarını düzeltmek ve hayatlarını daha bir yaşanılası kılmak amacıyla. Bir de bu gözlüklerin Gönül Gözü nün üstüne takılan temini zor olanları var. Tahammül, tevazuu, vefa, sevgi gibi.
    Şimdi de biraz tebessüm etmek amacıyla isterseniz aşağıya geçin veeeeeeeeeeeee.
    Olayın Baş Aktörü Sevimli Koç İçin Biraz Kardeşimizin Blog'una Adres Buradan
    Hepinize güzel ve mutlu bayramlar diliyoruz. Sevgiyle Kalınızzz ...
    Etiketler: ,

    Bu Yazara ve İlgili Etikete Bağlı, İlginizi Çekebilecek Olanlar



    1. Yukaridaki karikaturun orijinali kendi blog sayfamda yayimlanmistir ve cizim bana aittir. Bilgilendirmek icin ilgili linki asagiya kopyaliyorum.
      http://www.hayattanmasallardanbiraz.blogspot.com/
      Sevgi ve selamlarimla

    2. Sevgili Biraz !
      Resim ve linklerle ilgili, o yüzden bu yöntemi bulduk. Resim ve Linklerde sorun Admin tarafında devam ediyor. Sevgili Biraz Haklı Olarak Bizi İkaz Etmişsin. Sorun Düzelir Düzelmez Hemen Halledilip Buradan Kaldırılacak. Aslında Resim Burada Yoktu. Fakat Bir Şekilde Çıkıyor. Kaldırmama Rağmen Geliyor. Bir Acayiplik Var. Yurdışı bir proxy ile ilgili gibi gözüküyor. Sorunun Gerçek Kaynağını Araştırıyorum. Ve halen Üzerinde Çalışıyorum. Tamamen Kaldırmanın Çok Saygısızca Olacağını düşündüm. Sevgili Birazdan Çok Ama Çok Özür Diliyorum.

    3. Sevgili Biraz !
      Biraz Önce yine Kaldırdım ama yine geliyor. Birazdann Blog u kapatacağım umarım yanlış anlamazsın. Tekrar tekrar özür dilerim....

    4. Sevgili Ali,
      Hem duyarliligin hem de teknik cozum icin ugrasin icin cok tesekkur ederim.
      Kaynak belirtildigi surece yayinlanmasindan memnuniyet duyarim.
      Bu bakimdan kesinlikle sorun yok, ben sadece link ve orijinal kaynagi belirtmek istedim.
      Tekrar tesekkurler. Iyi bayramlar.
      Sevgi ve selamlarimla

    5. Sevgili Biraz !
      Şu anda başardım resmi kaldırmayı. Bilgin olması için gönderiyorum. Post u istersen talebin doğrultusunda hemen kaldırabilirim. İvedilikle cevabını bekliyorum.
      Saygı ve Sevgilerimle İyi Bayramlar ve Tekrar tekrar Özür Diliyorum. Kabulü Ricası İle.

    6. Sevgili Ali, karikaturu yayinlayabilirsiniz hic problem degil. dedigim gibi referans belirtildigi icin hic sorun yok...

      cizgilerimin referansi ile birlikte paylasilmasindan memnuniyet duyarim...tekrar tesekkur ederim ilgi ve hassaiyetin icin.
      Sevgi ve selamlarimla.

    7. Birazcim, bu gün senin sayfanda karikatürün üzerine yazdiklarini okuyabilmek icin üzerine tiklamistim, galiba ben yanlis bir seyler yaptim:(( Bu karisikliga sebep oldugum icin cok üzgünüm. Ali abimden ve senden cok cok özür diliyorum, nasil oldugunu, bu isi nasil becerdigimi soracak olursaniz, gercekten bilmiyorum:(((
      Birazcim, lütfen kusura bakma, ben birazcik teknik özürlüyümdür, lütfen kusura bakma...

      Ali abim, seninde basina bir sürü is actim yok yerde, nolur sende kusura bakma:((

      Cok üzüldüm yaaa:((

    8. Tüm Faceblog ailesinin ve sevenlerinin Kurban Bayramı kutu olsun.
      Sağlık, mutluluk ve huzurla geçsin...

      Sevgilerimle...

    9. Sevgili Belgin !
      Hiç bir şey yok güzel kız. Sen doğru bir şey yaptın. Yanlış olan ne senin tarafında ne de Biraz tarafında bir şey yok. Tüm blogger, aynı yorumlarda görüldüğü gibi biz kocaman bir aileyiz. Sen şimdi o güzel kırmızı papuçlarını giy güzel bir kız ol.
      Ve sana kocaman ve mutlu mutlu bir bayram olsun.
      Tüm Blogger lara iyi bayramlar ve mutluluklar.

    10. Tüm dostların bayramını kutluyorum. Her şey gönüllerince olsun.

      Sevgilerimle...

    11. Aynen oyle, uzulecek bir sey yok...
      onemli olan anlayis ve hosgoru olduktan sonra her sey kolay...
      o da fazlasiyla var ki zaten.

      Herkese mutlu ve keyifli bayramlar.
      :)

    12. bir karışıklık olmuş.tatlıya bağlanması güzel.tüm herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım..

    13. burayı ne zaman yaptınız anlamadım ki? ben yokken maşallah her yerde kollektif kollektif toplaşmış ablalar abiler kız kardeşler neyim, tamam tamam bayram olsun yer gök hoppaa şıkı şıkı şıkı :)

    14. Evet Siminya !
      Bak üç kağıda gelmişsin. Senden habersiz birileri abla, kardeş yazıyorlar. Geçinip gidiyorlar. Sende bizle yazmak bu kocaman aileye şıkı şıkı, yer gök hoppala olsun istersen kapı her zaman açık. Sevgiye ve onun taşıyıcısı insana her zaman yer var bizim konakta.
      Sevgiyle ve yorumuna teşekkürler..

    Yorum Gönder

    İnsana Dair ve İnsanca Her Türlü Halin ve Yorumun Üstünlüğüne, Biricikliğine İnanıyorsanız. Lütfen Siz de Paylaşın.