Yeni Blog Heyecanı...

9 Ekim 2009 Cuma Gönderen Çınar
Bir coşku bir heyecan; " Yeni bir blog açıyoruz. Dostlukla sevgiyle kardeşlikle bezeyeceğiz içini" dedi sevgili Gülen. Çok çalıştılar biliyorum Ali bey'le birlikte. Çok emek verdiler gece sabahlara kadar.
Telefon etti Gülen heyecenla, "bitti blog çalışmalarımız. Logosu hazır pc yi aç bak. Nasıl, güzel mi?"dedi. Yeni bir şey başarmanın mutluluğuyla... Logoyu görür görmez çok beğendim. Hazırlayanların yüreğini insanlığını zaten biliyor ve değer veriyorum."

Emeğinize yüreğinize sağlık...

Yapıcı doyurucu, düşündürücü eğlendirici, üzen ama kendine getiren, kısaca; bizi, hayatı anlatan yazılarımızda buluşmak üzere...



Hayırlı uğurlu olsun hepimize...

Etiketler: ,

Bu Yazara ve İlgili Etikete Bağlı, İlginizi Çekebilecek Olanlar



  1. Evet, güzellikleri yaşatmak için, güzelliklere ulaşmak için birlikteyiz. Ne güzel...

  2. Çınar'ım; logo hakkında aslında hep birlikte karar verebilseydik çok daha iyi olurdu, burada yazmasından hepimizin mutluluk duyacağı arkadaşlarımızın da fikrini alsaydık haksızlık olmasaydı diye düşünmeden edemedim ama bir araya gelmek o kadar zorki :( Telefonla anlaşmaya, anlatmaya çalışmak o kadar zorki :( Dokunacağı yere dokunması açısından logonun anlatmak istedikleri yerli yerinde olunca fikir alma aşamasını geçmek zorunda kaldığımız için özür diliyorum. Hiç demokratik olmadı aslında ama Ali abimin dediği gibi beni biçimlendirilişim ne yazıkki 'hadi yapalım, hadi gidelim' bir sabırsız :( Dün fark ettin mi; sen ve Leylek dalı arkadan arkadan gelirken ben önden, hızlı hızlı yürüyordum. Biliyorum sürat felakettir. Fren iyi bir şeydir :P

  3. hayırlı olsun..
    bizde güzelliklerinize ortak olmak için burdayız..
    sevgiler...

  4. Ağır kızlar, hızlı kızlar bindik bir arabaya kahkaha, neşe, keyif içinde gidiyoruz. Yeni yerler ve güzellikler göreceğiz hep birlikte. Çıktığımız bu yolculuk güzel olsun. Bize yeni keyifler, can içi dostlar ve deneyimler katsın. Ve bir de birbirimiz de hoşça yad edilecek derin izler bıraksın.
    Sevgiyle.

  5. aysema;Evet güzelliklere hep birlikte ulaşalım umuduyla

    Sevgiler canım

  6. "Logo" bir simge,kimin bulduğunun ne önemi var,ki çok güzel oldu ellerinize sağlık.Önemli olan içini güzelliklerle doldurmak. Bunu yapacak kadrodan da çok eminim.

    Sevgiler canım

  7. NALAN; hoşgeldin canım,iyi ki varsınız.

    Sevgiler

  8. Ali Bey; Bir yanınızda kızkardeşler, diğer yanınızda abla(ben:))

    neşeli olunmaz mı hiç? Yolumuz açık olsun...

    Sevgiler

  9. mutluluk,gidilen yolun üzerindedir,yolun sonunda değil.zira yolun sonunda olsa,ona varıldığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu..
    mutlu olmanın zamanı ise,bugündür,yarın değil.

  10. içimdeki yolculuk,Teşekkürler

    Sevgiler

  11. Sizleri çok içten kutluyorum...
    Umutlarla dolu küçük bir teknenin içinde ,kocaman yürekli insanlar...
    Eminim ki çıktıgınız yolculuklardan hep umut dolu döneceksiniz...

  12. Elif'cim, Güzel sözlerin için,çok teşekkürler canım.

    Sevgiler

  13. Şahane bir uçan balon yapmışım yetmemiş, üstüne bir de süslü şık bir paraf atmışım. Aferin bana yav... Ben çözdüm bu internet işini:)))

  14. Çok güzel bir blog bu.
    Hayırlı olsun.
    Sevgilerimle...

Yorum Gönder

İnsana Dair ve İnsanca Her Türlü Halin ve Yorumun Üstünlüğüne, Biricikliğine İnanıyorsanız. Lütfen Siz de Paylaşın.