Karachi ve Malika

6 Haziran 2010 Pazar Gönderen Yazmak Keyiftir

Uzun zamandır dikkatimi çekiyor. Ne mi ?. Ben FaceBlog ta yazmayı bıraktığımdan bu yana FaceBlog izleyicileri artıyor. Yazarlarının bile artık yazı yazmadığı bir blog un izleyicileri artmakta. Bana ilginç geliyor. FaceBlog yazarlarının bunu galiba düşünmesi gerekiyor. İlginç bir konu daha;
FaceBlog 100. izleyicisi ile de tanıştı nihayet. 100. izleyicimiz ilginç birisi. Profili gizli. Gizli olmasına rağmen ufak bir araştırmayla bulduk ki; kendisi acılarla dolu bir tarihe sahip dost ve kardeş ülke Pakistanın Karachi kentinden bir hanımefendi. Zannediyorumki kendisi iyi türkçe biliyor ve türk bloglarının sıkı bir izleyicisi.
Kendisine FaceBlog ailesi adına "hoş geldin" diyor ve sağlıklı, mutlu bir hayat sürmesini sevgilerimizle temenni ediyoruz. Eğer bize yazar ise kendisine bizi hatırlaması için küçük bir hediye göndermek istiyoruz.

Hi Dear Malika, You are Welcome !
This is very surprising event for us that you are a 100th followers of our blog. Sincerely, there is an extra surprising emotional things in that event as you are from Pakistan, a country which Turkiye and Turkish people has a deep feelings for it.
Please write us to my personal email addr.(aliikizkaya@gmail.com) that we obtain your address for sending to you a little gift as a memorial of that happy event. As we are FaceBlog authors Family; we wish to you and to your family a happy and healthy life.

Etiketler: ,

Bu Yazara ve İlgili Etikete Bağlı, İlginizi Çekebilecek Olanlar



  1. Biz de Hoşgeldin diyelim mi?
    Sevgilerimizle...

  2. Sufi-saja ekibi olarak biz de hoşgeldin diyelim MALİKA'ya.Sevgi ve saygılarımızla.TonTİni

  3. Dear friend Malika; welcome. You made me so happy as you are here.. With love from my heart and Türkiye to friendly Pakistan and you.

  4. Sevgili Ali İkizkaya!
    Sizi tekrar bu sayfada görmek çok güzel.
    Anlıyacağınız biraz verince bıraktınz sandım.
    Biryere gitmediğinizi yazmıştınız gerçi.
    Sözünüzü tuttuğunuz için teşekkürler.
    Sizin vesilenizle Malika'ya bende hoşgeldin diyorum.
    Sevgiler:)

Yorum Gönder

İnsana Dair ve İnsanca Her Türlü Halin ve Yorumun Üstünlüğüne, Biricikliğine İnanıyorsanız. Lütfen Siz de Paylaşın.